Prezentare > Mesajul decanului

Este plăcerea mea să vă prezint Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice, parte a Universităţii “Andrei Şaguna” din Constanţa, şi, de asemenea, să vă ofer câteva informaţii despre oportunitatea semnificativă pe care o aveţi de a obţine o diplomă în domeniul ştiinţelor politice, administraţiei publice, jurnalismului, comunicării sau publicităţii.

Întregul corp profesoral se preocupă să ofere o educaţie excepţională pentru toţi studenţii, pregătindu-i pentru o carieră de succes şi plină de satisfacţii în sectorul public, non-profit sau privat.

Facultatea şi membrii ei aspiră la excelenţă în predare, cercetare şi implicare în comunitate, iar provocările cu care ne confruntăm astăzi ne obligă să insistăm pe aplicarea unor standarde înalte de educăţie şi de integritate.

În următorii ani, ramura Relaţiilor Internaţionale şi Studiilor Europene din cadrul Facultăţii de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţele Politice va influenţa, fără îndoială , mediul românesc. Tinerii care vor absolvi această facultate vor deţine o băză solidă de informăţii referitoare la domenii variate care interferează cu sfera mass-media, domeniul comunicării, relaţiilor publice şi jurnalismului.

Eforturile noastre nu se concentrează doar spre pregătirea unor teoreticieni străluciţi, cât şi a unor practicieni competenţi. Şi tocmai aceste competenţe vor face diferenţa pe piaţă forţei de muncă .

Pentru cei dornici să abordeze provocările cu care se confruntă democraţiile în tranziţie, sau doresc să devină specialişti in domeniul comunicării, Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice a Universităţii “Andrei Şaguna” din Constanţa oferă nenumărate posibilităţi în acest sens.

 

                                       Decan,

                                            Lect. Univ. Dr. Ștefan Georgescu